sreda, januar 10, 2007

Deutschland:)

En kratek update .. trenutno sem se v Nemciji, natancneje v Rostocku. Danes je dayoff, se pravi da pocivamo in se jutri selimo v nov kraj kjer imamo show (beri: Potsdam), naslednji dan naslednje mesto itd...

Aja, pozabil sem napisati kaj sploh delam v Nemciji .. hehe .. prvotno sem oziroma smo z soplesalci imeli tri predstave z novim plesnim showom v Berlinu (slikce pridejo na vrsto ko bom spet v Sloveniji), ki so super izpadli in se ze vsi skupaj veselimo poletja ko se nam obetajo novi showi .. :D .. jaz sem imel to sreco da sem lahko ostal se teden dni vec in se pridruzil ekipi ki plese(mo) za imitatorje Abbe, tako da se sedaj selimo vsak dan v nov kraj kjer imamo showe .. naceloma se slisi zelo zabavno, in tudi je vendar je tudi zelo naporno .. predvsem voznje znajo cloveka posteno izmuciti .. in tako smo vsi zelo veseli ce imamo kak dan prost in se ne vozimo ..

Toliko zaenkrat, vrnem se 15. ali 16. januarja, tako da bo takrat padlo nekaj fotk iz turneje in shova .. hehe

Till then!

1 komentar:

BojanMS pravi ...

evo tokat dam prvi reply jaz gigi ..;) ,,svaka čast ti da si tok priden ..da treniraš tolko,da si znaš najdt čas za vse!!!Gigo skoz trenira pa še fotka pa še za lubicami se podi - Vi sploh ne veste kok gigo dela pa je priden ..;)haha jaz vem;) ..haha mal heca ..lp, bojč;)